Kiss C1 kissgroeit Kiss C1 100vacatures Kiss C1 beter

"Leadgeneratie, agendaplanning, telesales, dataverrijking & servicecalls."

Kiss MixSfeerbeelden

B2B telemarketing (outbound)

Leadgeneratie

Acquisitie kost tijd. Of het nou telefonische acquisitie is of een andere vorm van acquisitie. Er gaat veel tijd zitten in het vinden en bereiken van de juiste contactpersoon. En weet je dan genoeg om goed voorbereid het gesprek aan te gaan? Ons ervaren team van 50 (tele)marketeers neemt u dit werk graag uit handen. Zo heeft u meer tijd over om echt effectieve gesprekken te voeren. Goed voorbereid en met informatie waar u wat mee kunt. Wij maken van koude data warme data op basis van informatie waar u naar zoekt. Een continue aanwas van concreet interessante leads, een continue aanwas van nieuwe klanten. 

Nieuw! Rechtstreeks uit de oven;

Hete leads! Met een nieuw innovatief web analyse-systeem registreren wij welke bezoekers (B2B) u heeft gehad op uw site. Hoe lang is uw website bezocht, maar nog belangrijker, naar welke dienst/informatie werd er gezocht? Wij genereren niet alleen de allerheetste leads, wij volgen ze ook direct dezelfde dag nog voor u op. Zo verandert uw website in een online lead generator en wij converteren deze leads graag voor u in nieuwe klanten.

Agendaplanning

De tijd die uw accountmanagers bezig zijn met leadgeneratie en telefonische acquisitie kan effectiever ingezet worden wanneer dit uit handen gegeven wordt aan professionals. Uw accountmanagers zijn specialist als het gaat om het verkopen van uw product of dienst. Met onze speciale software plannen wij moeiteloos bezoekafspraken zo efficiënt mogelijk in zodat uw accountmanagers zo kort mogelijk onderweg zijn. Met meer dan 10 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches weten wij uw doelgroep te bereiken en uw accountmanager aan tafel te krijgen met een concreet geïnteresseerde prospect. Bent u op zoek naar een sterke partner in telefonische acquisitie? Ons ervaren team gaat graag voor u aan de slag.

Telesales

Wij hebben veel ervaring met het telefonisch verkopen van producten. Denk hierbij aan het terugwinnen van oud abonnees of verkopen van nieuwe abonnementen/producten. U wilt een optimale conversie? Ons team zit voor u klaar. 

Data verrijking

Ook voor het verrijken of het actualiseren van uw bestand kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een klein of een groot bestand, wij hebben hier ruime ervaring in en doen dit graag voor u.  

 Service calls

Iedereen wordt blij van een beetje extra aandacht. Wij bellen uw klanten en doen voor u een klant tevredenheidondserzoek. Zo krijgt u inzicht in hoeverre uw klanten tevreden zijn. Bovendien kunnen wij tijdens zo’n gesprek een nieuw product of dienst onder de aandacht brengen. Met Service Calls slaat u zo twee vliegen in één call.

Ontdek wat de mogelijkheden zijn en bel ons via 070 789 06 49.